Váradi Sándor blogja

Célravezető képek

A képre kattintva megtekinthető nagyobb méretben!

Kép sorszáma: S.CK.7.

"Az ember nem azért szereti hazáját, mert nagy, 
hanem azért, mert az övé."

Kép sorszáma: S.CK.2.
Nem az ősöket kell követni, hanem amit ők követtek!
A magyarok soha nem a nyers erőre építettek,
hanem az ésszerű logikára.

Kép sorszáma: S.CK.3.
Egy szabály van, harcra senki nem kötelezhető, de a haza, a hon védelmére mindenki! Kérdésként soha nem merülhet fel, hogy a hon védelmében csatarendbe állsz-e!
Nem feltételezhető egy magyarnak sem, hogy meg kell védeni a hazát, lenne - e hozzá kedve?

Kép sorszáma: S.CK.4.
Ismerd meg önmagad, és legalább úgy kell megismerni az ellenséget is, mert csak úgy tudsz győzni!

Folyamatosan gondolkozom azon, hogy hogyan lehetne még hatékonyabban átadni az üzenetet, s felébreszteni az embereket a valódi dolgokra, továbbá hogy hogyan tehetném még érthetőbbé, felfoghatóbbá azon gondolatokat, amik segíteni szándékoznak az embereknek a valóság megértésében, a józan gondolkozásban, a jó irány, nézőpont megválasztásában, a döntés képességében az összefogás érdekében.

Kissé sajátos megközelítéssel próbálok rávilágítani arra, hogy hogyan tudunk segíteni magunkon és vele párhuzamosan másokon, pontosabban a hasonló szellemben és irányban gondolkodó és cselekvő emberek számára a haza, a nemzet, az egységes létünk, boldogulásunk érdekében.

Ezen gondolatok mentén született az az ötlet, hogy színvonalas képek és benne célirányos gondolatokkal ötvözve lakásokba, irodákba, klubokba, vendéglátó helyekre, stb. falra helyezhető formában megnyilvánulva hívják fel az emberek figyelmét az élet legfontosabb dolgaira. Ezek az értelmet adó üzenetek a mindennapokban a szemünk elé tárulva segítenek, ösztönöznek a tudatosság, az önbizalom erősítésében, és méltán tükrözik az ott élők értékrendjét elhívatottságuk szellemi irányvonalában.
Véleményem szerint ezeket a képeket szerencsés és célszerű lenne minél szélesebb körben megismertetni valamint népszerűsíteni.

Az itt látható képek csak szemléltetésként vannak közé téve, nem felhasználható minőségűek. Megrendelés esetén tudom biztosítani a jó minőségben a képvariációkat, poszter formájában, elsősorban kettő méretben. Az egyik 70cm x 50cm, a másik 40cm x 30cm formátumú.

Megrendeléseket egyenlőre emailben a sorsfordulas@gmail.com címen tudom fogadni, majd levélváltással a további részleteket tudjuk egyeztetni.



Kérem tekintse meg a korábbi bejegyzéseket is.

... a leírt gondolatokkal, annak gondolatmenetével, gondolkozás módjával, szellemi irányvonalával egyetértőket, együttműködőket nagy szeretettel várok.
Kapcsolat felvétel: sorsfordulas@gmail.com

2012 06 28.


Nincsenek megjegyzések: